Wie past er in de zomervakantie twee weken (27-7 tm 11-8) op ons heerlijke huis, en op Joey, Ben & Jerry?

Laatst bijgewerkt: 13 mei 2024


Hoi! Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze hond Joey, en onze katten Ben en Jerry. We zijn weg van 27-07 tm 11-08 2024 (met deze data kunnen we nog een beetje schuiven als dat handiger is) Verblijf in ons fijne huis met flinke tuin, dichtbij hei en bos. Joey is, natuurlijk, de leukste hond van de wereld, met een kleine gebruiksaanwijzing. Soms een bange poeperd, maar altijd lief. Hij is een tikkie afwachtend bij nieuwe mensen, maar z’n vertrouwen is snel gewonnen, en dan is het een echte knuffelkont. We vinden het fijn als je van tevoren een keer langs komt om uitgebreid kennis te maken. Hij kan een tijdje alleen thuis blijven (max 4-5 uur) dus je kunt rustig de omgeving verkennen. Ben en Jerry zijn lekker onderhoudsarm, Ze kunnen via het kattenluik het huis in en uit. Er hoeft dan ook geen bak worden te verschoond. We hebben een slaapkamer met een lekker tweepersoonsbed, met een frisse topdekmatras erop. De deur naar het puberdomein (de zolder) blijft gesloten. We zoeken daarom oppas-stel, of een solo-oppas. Verder is er een heerlijke tuin, en een goeie kokkerel-keuken.
 Ons huis ligt achter “de Gijsbrecht”, een fijne winkelstraat met o.a. een AH en verse croissants bij de franse bakker. We wonen op 5 minuten lopen van een prachtig stuk hei, en de natuur in de verder omgeving is prachtig (Loosdrechtse plassen, Lage Vuursche etc.) Ons huis is rookvrij. Voor van-en-naar de hei is het handig als je een auto hebt. Geen absolute must, maar vooral erg handig. We horen graag van je!

Verantwoordelijkheden

Joey is gewend om 2 keer per dag 30-45m (los) te wandelen op de hei (op 5 min afstand), en een laatste kort loopje ’s avonds in de wijk. De ‘Kolhornse Hei’ is echt zijn thuis en eigenlijk elke dag een feest. ’s Morgens eet hij droge brokken en ’s avonds blik. Ben en Jerry eten ’s morgens wat brokjes, en ’s avonds blik. Als het erg droog is af en toe de tuin sproeien.


A map is loading..

Wanneer
27 juli 2024 - 11 augustus 2024
OppasdierenKatten Honden
DienstenDieren verzorgen
Locatie Hilversum, Noord-Holland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen