Oppas gezocht van 5 t/m 25 augustus. Vrijstaand huis met uitzicht over de weilanden, 1 hond, 2 katten, 2 hangbuikzwijnen. Midden Nederland.

Laatst bijgewerkt: 16 mei 2024


Van maandag 5 augustus t/m zondag 25 augustus zoeken wij oppas voor onze beestenboel. We hebben 1 hond (herder kruising dus lekker energiek en dol op tennisballen), 2 buitenkatten en 2 hangbuikzwijntjes. De hond is gewend om rond te lopen op het terrein, hoeft dus niet iedere dag buiten het hek uitgelaten te worden maar mag natuurlijk wel :-). De katten zijn altijd buiten en krijgen 2x per dag eten. En de hangbuikzwijnen krijgen 1x per dag eten en scharrelen verder lekker op het weiland. Wij wonen in een vrijstaand huis met apart chalet achter het huis met keuken, badkamer, vaatwasser, oven, airco, enz. Het chalet heeft vrij uitzicht over de weilanden en ondergaande zon, de BBQ en picknicktafel staan ernaast. En de ligging is dicht bij bossen/heide, centraal vlakbij Hilversum en Bussum, volledig zon gelegen. Het is een heerlijke rustige plek, vlakbij de natuur en de Loosdrechtse plassen en toch centraal gelegen in het midden van het land.

Verantwoordelijkheden

Hond af en toe meenemen voor een lekkere wandeling/uitlaten en verder 2x eten geven en af en toe een aai over de bol. Katten 2x eten geven, zwijntjes 1x eten geven en als je het leuk vindt rommelen in de tuin. En vooral genieten van het mooie uitzicht en hopelijk de zon.


A map is loading..

Wanneer
5 augustus 2024 - 25 augustus 2024
OppasdierenKatten Honden Kleinvee
DienstenDieren verzorgen
Locatie Kortenhoef, Noord-Holland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen